Sir Henry Royce 160 år

“Sir Henry Royce testamenterede verden en ekstraordinær arv af ingeniørmæssig innovation og præstation. Han efterlod også os, hans efterfølgere hos Rolls-Royce Motor Cars, en utvetydig instruktion: ‘Stræb efter perfektion i alt, hvad du gør. Tag det bedste, der findes, og gør det bedre’. Sir Henry udlevede selv dette motto i alle aspekter af sit personlige og professionelle liv. I dag, hvor vi markerer 160-året for hans fødsel, informerer og inspirerer hans udfordring stadig alt, hvad vi gør. Det tjener som en konstant påmindelse om, at perfektion er et bevægeligt mål: det er aldrig ‘færdigt’. Der er altid noget, vi kan forfine, justere, omarbejde, genopfinde eller forny i vores stræben efter perfektion; og det er det, der gør vores liv og arbejde her så spændende.”
Torsten Müller-Ötvös, administrerende direktør, Rolls-Royce Motor Cars
Sir Henry Royces kompromisløse kommando: “Stræb efter perfektion i alt, hvad du gør. Tag det bedste, der findes, og gør det bedre” er et af de mest berømte citater i bilhistorien. Det er også en maksime, der ringer ned i tiderne, og som stadig inspirerer og informerer virksomheden, der bærer hans navn.
Da Rolls-Royce markerer 160-året for Sir Henrys fødsel, ser vi tilbage på hans bemærkelsesværdige liv og karriere på jagt efter oprindelsen af hans mest berømte og ofte gentagne formaning. Hvad drev hans egen livslange stræben efter perfektion; og hvordan manifesterede hans ubønhørlige, nogle ville måske sige tvangsprægede, ønske om at forbedre og forfine sig i både hans arbejde og hjemlige sfærer?

Skriv et svar