Er du interesseret i vores klub og bilmærkerne Rolls-Royce og Bentley, er der i det følgende lidt information om, hvad klubben står for, og hvordan man bliver medlem.

Som det fremgår af denne hjemmeside, er klubben organiseret som verdensomspændende en klub med hovedsæde i England og filialer i de fleste europæiske lande. Af samme årsag dækker indbetaling såvel medlemskab af hovedklubben som den danske sektion. Som medlem modtager man hver anden måned ‘The Bulletin’ og hver måned ‘The Advertiser’. ‘The Bulletin’ indeholder nyt fra alle dele af klubben, annoncering af kommende rallies og andre træf samt en række tekniske artikler som gør, at man som ejer af en Rolls-Royce eller en Bentley får en dybere indsigt i den fornemme mekanik, der ligger gemt i disse fine biler. ‘The Advertiser’ er et rent annonceringsblad, hvor alverdens leverandører af reservedele, serviceydelser eller brugte biler annoncerer. Her ud over står hovedklubbens tekniske ekspertise til rådighed. Dette i form af at der i klubbens undervisningslokaler afholdes kurser målrettet mod bestemte modeller og problemer.

I foråret 1999 udgav vi sektionens første  blad. Sammen med sektionerne i Norge og Sverige udgiver vi i dag et klubblad 4 gange om året.

Den danske afdeling blev etableret i 1980 og har i dag ca. 100 medlemmer. Hovedbegivenheden i klubben er, at vi en gang om året mødes til det såkaldte Forårs Rally, som holdes i forbindelse med Kristi Himmelfartdagene. Årsrallyet afholdes på skift i forskellige dele af landet, og hvert år er det løbsledelsens målsætning at køre i områder uden for alfarvej, således at vi ser og oplever ting, som vi ellers ikke ville have oplevet, når vi følger den slagne vej. Med mellemrum  arrangerer sektionen også tekniske seminarer, hvor medlemmerne kan komme med problemstillinger, der ønskes belyst eller eksakte reparationsopgaver. Til seminarerne er der også mulighed for at medbringe egne køretøjer. Efterhånden laves der også lokale arrangementer f.eks julefrokoster, udflugter og virksomhedsbesøg.

En af de større fordele ved medlemsskabet er, at der også udgives en medlemsliste, således at du kan se, om der er andre ligesindende i dit område. Der vil også være mulighed for med bestyrelsens hjælp at identificere sine ”kolleger” med samme vogntype og på den måde få viden om, hvordan andre har løst lignende problemer, som dem man selv er ved at kaste sig ud i.

Vi vil anbefale at du også prøver at kigge på RREC.org.UK der viser vores engelske moderklubs webside.

Rent praktisk foregår tilmeldingen ved, at sende tilmeldingsblanketten til det sektionens kasserer Søren Fruensgaard og indbetale pengene på klubbens konto. Vi ordner herefter det praktiske med klubbens hovedkontor i Paulerspury. Når du er registreret der, sørger de for, at du fremover modtager ‘The Bulletin’ og ‘The Advertiser’.

Har ovenstående vakt din interesse og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klubbens sekretær Ole Hviid-Nielsen