Ny bestyrelsesformand for Bentley

“I Frank-Steffen Walliser får Bentley en erfaren ingeniør med udpræget produkt- og teknologiekspertise og iværksættererfaring, som bragte mærke-definerende modeller på gaden hos Porsche, inklusive Porsche 918 Spyder.

På Bentleys fortsatte vej mod at blive den førende udbyder i luksussegmentet, vil Frank-Steffen Wallisers mange års erfaring og viden om luksussegmentet være uvurderlig,” siger Gernot Döllner, bestyrelsesformand for AUDI AG, som er ansvarlig for Brand Group Progressive bestående af Audi, Lamborghini, Bentley og Ducati inden for Volkswagen Group.

“Jeg går til dette job med stor respekt og ser frem til at have et team i Crewe, der har vist en imponerende præstation i løbet af de sidste par år. Den fortsatte transformation af bilindustrien vil også være en stor opgave for Bentley, en opgave, som jeg gerne vil påtage mig med holdet. Jeg er overbevist om, at Bentley vil fortsætte med at sætte standarder i luksussegmentet i fremtiden,” sagde Frank-Steffen Walliser.

Efter at have studeret maskinteknik med fokus på forbrændingsmotorer og teknologistyring, kom Frank-Steffen Walliser til Porsche i 1995 og har været loyal over for mærket lige siden.

I 2010 blev den indfødte Stuttgart-borger overordnet projektleder med ansvar for udviklingen af ​​den fremtidsorienterede 918 Spyder super sportsvogn. Fra 2014 skabte han sig et navn som Head of Motorsport, inden han overtog ledelsen af ​​produktlinjerne 911 og 718 i begyndelsen af ​​2019. Siden 2022 har han stået for den overordnede udvikling af køretøjer (køretøjsarkitektur og -karakteristika) hos Porsche.