Bentley indtager Le Mans efter 100 år

Bentley 3 liter Sport indtager LeMans igen efter 100 år

For 100 år siden tog John Duff afsted fra Brooklands Circuit racerbane, mod det berømte Le Mans i Bentley 3 Liter Sport.
Sammen med holdkammeraten Frank Clement ville de fortsætte med at triumfere i det 24-timers udholdenhedsløb og blive den første Bentley til at gøre det.

I dag skal den samme bil klare den samme rejse. Ved siden af ​​Automobile Club de L’Ouest (ACO) er Vintage Bentley klubben begejstret for tilbudet om at køre i 1924 Bentley 3 Liter Sport Le Mans-vinderbilen fra Brooklands til Le Mans,for at markere begyndelsen på bilens hundredeårs fejring.

 

Efter afgang fra Brooklands-banen vil Bentley 3 Liter Sport krydse over til Frankrig og navigere sydpå på en rejse der går gennem Boulogne, Berck, Dieppe, Rouen, Evreux, Mortagne og Mamers, til de når Le Mans.

Denne historiske tilbagevenden vil kulminere i år med Bentley 3 Liter Sport, der leder rækken af biler i slutningen af ​​lørdagens eftersyn på LeMans. Med ni Hyperbiler, en LMP2 og syv LMGT3’er, vil Bentley 3 Liter Sport føre bilerne gennem gaderne i Le Mans centrum, før de bliver i Le Mans som en udstilling på 24 Hours of Le Mans Museum (fra 9. juni).

Bentley 3 Liter vil være med i løbet af Le Mans i løbsweekenden (14. – 16. juni), og yderligere detaljer vil blive annonceret snarest.

Som verdens førende specialist i W.O Bentleys er Vintage Bentley stolte af at støtte ACO i disse festligheder.

“Vintage Bentley” er en lille, men veletableret klub med over 25 års viden og erfaring, og som tilbyder værkstedsservice, reservedele, salg og eventsupport over hele verden. Vintage Bentley er en verificerbar naturpositiv organisation, der leder vejen for bæredygtighed inden for den klassiske bilverden.