Se med her – en lille reportage fra Efterårsturen 2020

John A. Petersen og Per Thomsen arrangerede en weekendtur d.26/27 september til Næstved Bilmuseum og videre ad smukke veje til Skjoldenæsholm.(Klik på billederne for at se dem i større format)

Med 15 tilmeldte til morgenmad hos John i Karlslunde

I ganske fint vejr – det havde vi jo sørget for.

Turen startede kl. ca. 10.30 ad snoede lande veje, gennem et ganske smukt Sjællandsk landskab.

Målet i første omgang var Næstved Automobilmuseum, hvor vi ankom lidt over kl. 12.00.

Der var dækket op til frokost 3 stk. smørrebrød fra Mogenstrup Kro – det var fint arrangeret.

I 3 etager fyldt næsten til randen med al skins ting og sager, som i mange tilfælde vækkede minder om sjove og interessante ting, som de fleste vel nok i gennem tiden havde stiftet bekendtskab med.

Der var jo også hen ved 100 køretøjer linet op. Mange med historie, bland andet om Olsen banden, Bøje Nielsens Daimler og HKH Kronprins Frederiks Cadillac, som han kørte i under sit ophold i USA.

Museet er bestemt et besøg værd, hvis I kommer på de kanter og har nogle timer til overs.

Der blev også tid til en kop kaffe eller anden form for forfriskning inden vi satte kurs mod Skjoldenæsholm.

Selskabet var så blevet reduceret til 12. Det var så tid til indkvartering for dem, der havde valgt at overnatte. Med forfriskninger i selvbetjeningsbaren, tur i parken mv.

Så var det frem med mundbindet, der var middag kl. 17.30 en ganske fin 3-retters menu, efterfulgt af kaffe i havestuen, hvor der blev hygget til vi desværre på grund af ydre omstændigheder, måtte bryde op kl. 22.00.

Vi der overnattede mødtes til et rigtig fint morgenbord lidt efter kl.8.00, også dette var jo desværre præget af mundbind af og på hele tiden. Og de begrænsninger vi desværre må leve med i øjeblikket.

Omkring kl. 10.00 tog vi afsked med Skjoldenæsholm, og kørte i hver sin retning hjemover.

Vi siger tak fordi I tog jer tid til at deltage. Uden jer havde det ikke været den gode oplevelse, som det trods alt blev. Vi prøver igen en anden gang.

Hilsen Per og John

Play Video

Skriv et svar