Ny designdirektør hos Bentley Motors fra 1. september 2023

  • Robin Page bliver ansat hos Bentley Motors for anden gang
  • Han har til opgave at definere designsproget for Bentleys elektrificerede fremtid
  • Leder et team på 50 designere – som dækker interiør, eksteriør og farve og trim

 Bentley Motors annoncerer i dag udnævnelsen af Robin Page som ny direktør for design, med start den 1. september 2023.

 

Page har over 30 års erfaring inden for bildesign, og har senest haft en række roller i Volvo Car Group. Dette omfattede Volvo Head of Global Design og UX, hvor han var medvirkende til at skabe designsproget for Volvos elektriske fremtid.

Før sin tid hos Volvo var Page Head of Interior Design for Bentley mellem 2001 og 2013, hvor resultaterne omfattede interiørdesignet til den ikoniske første generation Continental GT, højdepunktet af luksus, Bentley Mulsanne, og State Limousine for Royal Monarch.

Page vil rapportere direkte til Adrian Hallmark, Bentleys bestyrelsesformand og administrerende direktør. Hallmark kommentarer:

“Jeg er glad for at byde Robin velkommen tilbage til Bentley, efter at have arbejdet med ham i en virkelig kreativ periode i Bentley Motors historie, hvor han lancerede den bl.a. Continental GT.

“Han kommer tilbage på et tidspunkt, hvor vi er ved at forme en endnu større historie, når vi accelererer vores overgang til fuld elektrificering inden 2030. Hans tidligere erfaringer fra innovativt bildesign kombineret med en stærk forståelse af Bentley-mærket betyder, at han er perfekt positioneret til at gøre det muligt for os at nå vores fremtidige ambitioner som førende inden for bæredygtig luksusmobilitet.”

Ved arbejdet på Bentleys hovedkvarter i Crewe, Storbritannien, vil Page lede et team på cirka 50 designeksperter med ansvar for eksteriør, interiør og farve- og trimdesign for hele Bentleys nuværende og fremtidige produktportefølje, koncept og showcars. I en kommentar til sin nye rolle sagde Page:

“Efter at have arbejdet i 17 år hos Bentley, har jeg altid haft en stærk forbindelse til brandet og holdt nøje øje med dets udvikling. At vende tilbage og få muligheden for at være med til at sætte designsproget for de første Bentley BEV’er, redefinere reglerne og samtidig bevare kontinuiteten til fortid og nutid, er en udfordring, jeg er privilegeret at lede.”

Page efterfølger Tobias Sühlmann, som forlader luksusmærket for at forfølge andre muligheder.