Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julefrokost d.10.februar 2024 på Restaurant Willy’s på Classic Car House i Kgs.Lyngby

februar 10 @ 13:00 - 18:00

Kære medlemmer

Selvom vi kun lige har overstået vores traditionelle Mortens Aften hos Beate og Claus er vi allerede klar med næste sammenkomst.

Den traditionelle JULEFROKOST holder vi d.10.Februar på Restaurant Willy’s på det nye bilmuseum i Kgs.Lyngby. K.W.Bruun har indrettet det tidligere landbrugsmuseum overfor Frilandsmuseet til et moderne bilmuseum og bilhotel for klassiske biler.  En del af museet er den restaurerede Virumgaard der er blevet til en spændende restaurant – og der holder vi vores julefrokost.

Man kan benytte lejligheden til at besøge bilmuseet, der har åbent fra kl:10:00 og derefter komme over til restauranten, hvor der er bestilt frokost på 1.sal.

Prisen for arrangementet er kr:350,- pr. person incl.kaffe efter frokosten.  Drikkevarer kan bestilles og betales af hver enkelt deltager.

Hvis du vil have adgang til bilmuseet, koster det kr:120,- pr. person for IKKE-medlemmer – medlemmer går gratis ind. (Vi har ikke bestilt rundvisning, da museet præsenterer bilerne med fyldestgørende skiltning).

Tilmeldingen er afsluttet 

Vil du alligevel med til Julefrokosten – så kontakt sekretæren på telf: 2030 6730.

På gensyn hos Classic Car House

Bestyrelsen

 

Detaljer

Dato:
februar 10
Tidspunkt:
13:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags: