Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Britisk Motor Show d. 6. – 8.juni 2021 (FLYTTET)

juni 6 - juni 8

Britiske køretøjer mødes igen Skiveegnen.

Voldsom regn efter et kvartal med tørketilstande i Danmark kan på ingen måde afskrække arrangørerne af Britisk Motor Show, så selvom vejret på træfdagen i 2018 var meget vådt og koldt er alle mand klar igen til at gå hele vejen og sikre succes i sommeren 2020.

Samtidigt danner rammerne på Strandet Hovedgaard så unikke muligheder, at gæster fra hele Danmark, England, Holland, Norge, Sverige og Tyskland valfarter til Skiveegnen for at mødes om deres hobby – køretøjer fra Storbritannien.

Selv Brexit skal ikke ødelægge stemningen.

Arrangørerne har fået uventet hjælp i Tyskland hvor en engelsk entusiast bosat i Hamborg, for alvor er gået ind i kampen for at lokke gæster fra Tyskland til træffet og dette har allerede nu bevirket at 7 køretøjer fra Tyskland har tilmeldt sig.

 

Hvert år skal konceptet havde et nyt twist, for at udvikle træffet og næste år bliver ingen undtagelse. I samarbejde med Brænderiget Limfjorden lancerer arrangørerne bag Britisk Motor Show en egen privatlabel gin, der op til træffet skal sælges via træffets hjemmeside og som så udleveres på selve træfdagen den 6. juni.

Som noget nyt er hele eventen også blevet flyttet til juni, da arrangørerne fik muligheden for at udvide træffet med en dag. Den 5. juni afvikler man i hele landet National Historisk Køredag, hvor alle veteranbilsejere på dagen opfordres til at køre ud i det blå på og fremvise deres køretøjer. Den del vil vi også deltage aktivt i til næste år, så fredag kører vi ud på en tur med alle køretøjerne og ender turen på Hjerl Hede hvor vi udstiller køretøjerne inde på frilandsmuseets område.

Britisk Motor Show – Fra den 6. – 8. juni 2021
Overnatning: Virksund Kursuscenter
Udstilling: Strandet Hovedgaard
Arrangør: Made In Great Britain Association www.BRITISK.dk

Strandet Hovedgaard danner rammerne om selve træffet, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der bliver mulighed for at få noget godt til ganen, der bliver indendørs pub område, indendørs markedsområder hvor man kan gøre en god handel.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Strandet Hovedgård uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være til stor hjælp.  Dette sker på BRITISK.dk hvor der også er mulighed for at få mere information.

Vi håber, at vi får besøg af mange danske entusiaster som vil komme til Strandet Hovedgaard med deres britiske køretøjer, og på den måde støtte op om Britisk Motor Show.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rover, Sunbeam, Triumph, TVR, Vauxhall, Wolseley og mange andre stolte engelske køretøjer.

Publikum har gratis adgang til Strandet Hovedgaard igennem hele dagen, så vi håber at en masse vil kigge forbi og nyde synet af de mange unikke køretøjer der besøger Skivegnen og Strandet Hovedgaard til Britisk Motor Show den 6. juni.

Detaljer

Start:
juni 6
Slut:
juni 8

Sted

Strandet Hovedgaard