Forårsklargøring

Pudsemøde
Henrik Kjær får bilen til at stråle

Pudsemøde hos Gert Gustavsen i Aalborg

En håndfuld morgenfriske RR og Bentley ejere mødte ind til pudsemøde i Aalborg arrangeret af Gert Gustavsen og RREC Danmark.

Gert havde sørget for perfekte omgivelser incl. vejret. En ekspert fra 3M var inviteret med pudsecreme og værktøj, ligesom Gerts sønner , der er eksperter i lak, var tilstede.

Pudsemøde
Silver Spirit tapet til

Vi fik en grundig orientering om lak, lakpleje samt ” how to do it”. Herefter gik alle i gang med deres køretøj med lakafrensning og polering. En noget tidskrævende procedure , hvor afrensningen bl a indebar fjernelse af silikone rester, afrensning af lak med forskellige slibemidler og til sidst en polering.

Mit ansigt blev noget deformeret , da en af lakeksperterne tog slibepapir og spyt og sleb nogle ujævnheder væk. Efter polish m.v. skinnede lakken som aldrig før igen. Eller da samme tog en slibemaskine og slibepasta på RR kølergrillen og pudsede den til højglans, – noget man ikke troede var muligt.

Midt på dagen, på det rigtige tidspunkt, blev herrerne bænket omkring fade med højt hjemmelavet smørrebrød. Sveden blev tørt af og smilene bredte sig efterhånden som brødet blev konsumeret. Tak til Gert og Henriks fruer .
Om aftenen var Gert vært ved middag med vine, – desværre var vi nogle der skulle hjem

Marianne og Gert Gustavsen
Velpudsede biler i værkstedet – og bl.a. Marianne og Gert .

De umiddelbart pænt skinnende (troede vi) biler , der ankom om morgenen , tog fra Gert Gustavsen med en glans vi aldrig tidligere havde set. Selv Henriks Phantom 2 skinnede som aldrig før; men den blev også pudset i både slibemiddel og sved. Måske er det hemmeligheden.

Gert har lovet at gentage kurset igen næste år, så vi også der kan præsentere bilerne på den bedste måde. Jeg er sikker på mange tilmelder sig når de ser det flotte resultat vi fik ud af anstrengelserne, – og så var det rigtig hyggeligt.

Søren Fruensgaard