2018 Invitation til 70 års jubilæum for Earls Court Motor Show

Burghley House Stanford Lincolnshire

Kære Enthusiaster

Efterkrigstidens tilbagevenden til bilproduktion markerede en ny og spændende renæssance for Storbritannien og verden. Det var i 1948, at Earls Court genåbnede sine døre for sit første efterkrigs motorshow.

Vi i Rolls-Royce Enthusiasts Club, åbner vores døre og holder en særlig fest for at markere dette unikke event i den britiske bilproduktions historie ved at præsentere dette 70-årige “Tribute til 1948 Earls Court Motor Show”.

Vi inviterer hermed alle stolte ejere af klassiske biler og motorcykler,. Altså er ALLE efterkrigs 1940’ers køretøjer for første gang inviteret til at komme og deltage i denne helt specielle weekendbegivenhed, som skal afholdes sammen med vores årlige:

Rolls-Royce Enthusiasts’ Club (RREC) Rally & Concours på Burghley House, Stamford, Lincolnshire, PE9 3JY næste 22-24 juni 2018.

Burghley House har en fantastisk beliggenhed med en magisk eventyr-baggrund for klassiske biler, og det er et interessant sted at besøge, og betragtes som det fineste elisabethanske hus i Storbritannien.

Udover at have alle modeller af 1940s biler og motorcykler udstillet og for at bidrage til at skabe atmosfæren, vil deltagerne blive opfordret til at bære påklædning der passer til perioden og der vil være ‘bedste kostume’ præmier og “periodeboder”, bogsigneringer, udstillinger, præsentationer og meget mere.

Vi vil gerne have din tilstedeværelse for at dele viden med andre vigtige klassiske mærker – både amerikanske og europæiske, som enten blev lanceret eller udstillet på Earls Court Motor Show i 1940’erne.

Vi vil gerne have klubbmedlemmers hjælp til at udvælge/finde fem biler fra 40-rerne, især fra 1948, der vil være med til at forbedre denne begivenhed med deres stilfulde tilstedeværelse.

Omkostningerne ved denne begivenhed er reduceret til £ 15 for alle 1940-biler og motorcykler og dækker deltagelse i Earls Court Motor Show fest, velkomt receptionen om lørdagen og resten af ​​vores weekend Rolls-Royce Rally & Concours arrangement, handel telt mv på fredag, lørdag og søndag.

Vi afholder også et festligt tema “Roaring 1940s Gala Evening”, lørdag aften, den 23. juni, hvor deltagerne inviteres til at deltage – dette er dog til en ekstra pris på £ 48 per person.

Hvis man ønsker at deltage i denne unikke begivenhed, bedes man sende e-mail til ECMS-formanden, detaljer som nedenfor.

 

Navn:
Postadresse:
Email adresse:
Telefon / Mobil:

Klassisk køretøj:
Mærke:
Model:
Fremstillingsdato:
Chassis / Registreringsnummer:
Kort historie, og hvis muligt nogle få elektroniske billeder:

 

Vi vil kræve disse oplysninger for at holde dig opdateret om denne begivenhed som månedens fremskridt.

 

Venlig hilsen

Gerhard Le Clerc

RREC ECMS Chairman
RREC International Correspondent
leclerc.g@sunrise.ch
Mobile: +41 76 335 1883

Se også begivenhedens “Flyer”