Tekst/foto: Søren Markdal

Lørdag morgen den 14. august var en grå og våd affære. På denne måde lignede den blot den række af såkaldte sommerdage som havde været fremherskende i en længere periode.

Men ulig den normale modvilje mod at komme ud fra dynen i den slags vejr, så var det denne dag ikke noget problem for Ruth og Bjørni Bøgelund Madsen havde inviteret til uformel RREC-hygge startende med morgenkaffe i deres orangeri og efterfølgende udflugt i det smukke landskab omkring Silkeborg.

5 biler mødtes i støvregn, men skidt, der var tørvejr inde i orangeriet hvor vi blev beværtet mellem figen- og appelsintræer. Heldigvis stoppede det med at regne samtidig med at vi skulle til at køre og minsandten om ikke vejret viste sig fra sin bedste side og klarede helt op og solen viste sig.

Turen gik forbi Vinderslevholm Slot og videre til Motorbådsklubben i Silkeborg hvor frokosten blev indtaget. Herefter gik turen af små veje via Laven og Ry til Himmelbjerget hvor Klaus Bering havde fundet en plet hvor vi kunne indtage vores medbragt kaffe og nyde udsigten over mod Laven by.

Det blev den dag med hygge og samvær i højsædet og vi vil her igennem takke Ruth og Bjørni for at åbne deres hjem samt Klaus Bering for at have forberedt en pragtfuld tur.